Τμήματα Παιδιών - Εφήβων

Παιδιά


Κατά την είσοδό τους στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, τα παιδιά είναι ευαίσθητα και αποπροσανατολισμένα. Στο XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL αυτό είναι ένα γεγονός που γνωρίζουμε καλά και η επίλυσή του αποτελεί πρώτο μας μέλημα. Για αυτό το λόγο, δεν εστιάζουμε στην στείρα μάθηση κανόνων και γραμματικής, αλλά προσφέρουμε ένα επικοινωνιακό πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στην Βιωματική Μάθηση. Τα παιδιά μαθαίνουν ξένες γλώσσες μέσω διαδραστικών παιχνιδιών, role-playing κι επιβράβευσης, σε συνδυασμό με δομικές ασκήσεις, που αφορούν τους κανόνες της γλώσσας (γραμματική, σύνταξη, κλπ).

Τα παιδιά, από την αρχή, πρέπει να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα. Η ομάδα των καθηγητών μας εστιάζει σε αυτό και ενθαρρύνει τους μαθητές, ώστε από τα πρώτα κιόλας επίπεδα να είναι ικανοί να χρησιμοποιούν την ξένη γλώσσα για να επικοινωνήσουν. Έτσι, βλέπουμε προσωπάκια γεμάτα χαμόγελο και αυτοπεποίθηση.

Έφηβοι


Τα παιδιά της εφηβικής ηλικίας είναι, πλέον, έτοιμα να προσπαθήσουν, για την κατάκτηση των σημαντικότερων πιστοποιητικών. Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση, σε συνδυασμό με διασκεδαστικές δραστηριότητες, δίνουν αυτοπεποίθηση και κίνητρο στους μαθητές τόσο για την απόκτηση του πιστοποιητικού, όσο και την ενεργή χρήση της γλώσσας.

Κάθε χρονιά, οι μαθητές μας, μας δημιουργούν αισθήματα υπερηφάνειας, για τις κατακτήσεις τους και για την ικανότητά τους να επικοινωνούν άριστα στην ξένη γλώσσα της επιλογής τους. Μέσα από τη ολοκλήρωση των σπουδών τους, γίνονται σύγχρονοι πολίτες, διαθέτοντας τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις για τη ζωή τους.

Στα τμήματα Παιδιών/Εφήβων παρέχουμε:

Μαθήματα που εστιάζουν στη Βιωματική Μάθηση

Διαδραστικούς πίνακες, για την πιο ζωντανή παρουσίαση και διεξαγωγή του μαθήματος

Συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικού και γονιού και συστηματική ενημέρωση προόδου, μέσω τετραδίου επικοινωνίας

Δυνατότητα ένταξης σε τμήμα όλο το χρόνο

Πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσω role-playing (όπως το “Master chef by Xyntaraki Language School“, “Picolingo“) και Ημερίδες ενημέρωσης, με θέματα όπως η Δυσλεξία και οι μαθησιακοί τύποι

Summer Camp στο οποίο παίρνουν μέρος παιδιά από ολόκληρο τον κόσμο και η γλώσσα επικοινωνίας είναι τα Αγγλικά

Ιδιαίτερα μαθήματα  σε συνεργασία με το έμπειρο διδακτικό προσωπικό μας και την καθοδήγηση της Διευθύντριας Σπουδών κας Χαράς Ξυνταράκη

Ταξίδια στο εξωτερικό, ώστε οι σπουδαστές μας να βιώσουν τον πολιτισμό της χώρας και να ζήσουν μέρος της μαγείας του

ΕΓΓΡΑΦΗ
παιδιών-εφήβων