Τα τμήματά μας

Στο XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL αντιμετωπίζουμε τις ξένες γλώσσες ως το απαραίτητο εργαλείο για μία ζωή με ελεύθερη έκφραση και δυνατή φωνή. Η μαθητοκεντρική εκπαίδευση, που προσφέρουμε στους μαθητές μας, γίνεται για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους, σε έναν κόσμο που η σωστή επικοινωνία και σκέψη είναι απαραίτητη. Η γλώσσα είναι το απαραίτητο εφόδιο για να μπορέσει κάθε άνθρωπος να ανοίξει ελεύθερα τα φτερά του, σε έναν κόσμο απαιτητικό και πολύπλοκο.

Στόχος μας είναι ο κάθε μαθητής να γνωρίζει άριστα τη γλώσσα της επιλογής του, να αποκτά σεβασμό για τον κάθε πολιτισμό και να μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται μπροστά του. Ταξίδια, ορθή επικοινωνία, ολοκληρωμένη ενημέρωση, επαγγελματική εξέλιξη.
Στο XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL όλη η ομάδα δίνει έμφαση στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μέσα από τα τμήματα των τάξεων, κάθε ξένης γλώσσας.

Αγγλικά - Γερμανικά - Γαλλικά - Ιταλικά - Ισπανικά

Σε κάθε τμήμα παρουσιάζονται χαρακτηριστικά, όπως:

  • Ικανοποιητικός αριθμός μαθητών

  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας

  • Εξάσκηση σε γραπτό και προφορικό λόγο

  • Δημιουργικός ανταγωνισμός

  • Ενθάρρυνση ενεργητικής μάθησης

  • Απαραίτητη προετοιμασία εξετάσεων

  • Ενίσχυση ομαδικού πνεύματος

Τα τμήματα χωρίζονται σε κατηγορίες Παιδιών/ Εφήβων - Ενηλίκων - Μαθησιακών δυσκολιών και στόχο έχουν την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη γνώση στην ξένη γλώσσα.

τμήματα

Τμήματα

Στο XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL λειτουργούν τμήματα παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, αλλά και ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες. Η Βιωματική Μάθηση αποτελεί για εμάς κλειδί στην επιτυχία της μάθησης κάθε ξένης γλώσσας, για αυτό και την εντάσσουμε, συστηματικά, στο πρόγραμμα σπουδών μας.

εμείς

Τα δικά σας μηνύματα

Η πρωτοποριακή διαδικασία μάθησης του XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL αναγνωρίζεται και από τα συχνά μηνύματα που λαμβάνουμε από τους μαθητές μας, μικρούς και μεγάλους, για κάθε ξένη γλώσσα που διδαχθήκανε από εμάς.

“Πάντα υπάρχει αίσθηση οικογενειακού κλίματος, το μάθημα δεν είναι ποτέ βαρετό και είναι βασισμένο στη μάθηση μέσα από το παιχνίδι.”

― Βάσια Τζ.
Μαθήτρια Β Junior

"Με βοήθησαν να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου. Σε αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο και όχι μόνο ως μαθητή."

― Τατιάνα Φ. Γ.
Μαθήτρια B Junior

"Οι καθηγητές μπορούν να σου μεταδώσουν την εμπειρία τους, να σε υποστηρίξουν, να είναι δίπλα σου σε όλη αυτή τη διαδικασία."

― Δέσποινα Κ.
Μαθητής B Junior

“Πραγματικά είναι το καλύτερο φροντιστήριο που έχω πάει.”

― Λίνα Μ.
Μαθήτρια B Junior

“Εδώ πέρασα τις πιο όμορφες στιγμές.
Οι δασκάλες είναι πολύ καλές και το φροντιστήριο μοιάζει με ένα marshmallow!!!”

― Eλιάννα Α.
Μαθήτρια B Junior

“Είναι πολύ καλό φροντιστήριο, με καλές δασκάλες, ωραία μαθήματα,
αλλά και πολύ ωραία παιχνίδια στις γιορτές.”

― Οδυσσέας Κ.
Μαθητής B Junior