Η ομάδα μας

Καθηγητές

Στο XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL παίρνουμε πολύ σοβαρά τη σωστή εκπαίδευση των μαθητών μας. Για τον λόγο αυτό, οι καθηγητές μας είναι όλοι με πανεπιστημιακό τίτλο, ακόμη και με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική. Επιπλέον, κάποιοι είναι και εξεταστές σε φορείς όπως το Βρετανικό Συμβούλιο και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, με μεγάλη εμπειρία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Χαρά Ξυνταράκη

Διδάσκει 20 χρόνια την Αγγλική και Ισπανική γλώσσα, με BA in Applied Languages and Translation, από το Portsmouth University, Diploma in Teaching English as a Second/Foreign Language (TESL/TEFL), από το Saint Michael's College USA..

Ένα ανήσυχο και ηγετικό πνεύμα, που εμπνέει και καθοδηγεί την ομάδα, για την επιτυχία κάθε μαθητή σε προσωπικό, εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εθελόντρια και εισηγήτρια σεμιναρίων, νιώθει τη χαρά της δημιουργίας, για μία μαθητοκεντρική εκπαίδευση, που φέρνει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση.

Άντα Βρυζάλα

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ
Διαθέτει 35 χρόνια συνεχούς διδασκαλίας της Γαλλικής γλώσσας και είναι πρώην εξετάστρια του Γαλλικού Ινστιτούτου. Τα πτυχία της είναι Supérieur III, Sorbonne II Institutions politiques και Sorbonne IIΙ Traduction από Γαλλική Ακαδημία. Αντιμετωπίζει τη διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας,  ως ενίσχυση του πνευματικού επιπέδου των νέων και της καλλιέργειάς τους.

Έλενα Δίου

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας του Αμερικάνικου Κολλεγιου Ελλάδος (DEREE). Διαθέτει MA in Education από το University of Bath της Αγγλίας και το CELTA από το British Council της Αθήνας. Διδάσκει όλα τα επίπεδα Αγγλικής γλώσσας, εδώ και 20 χρόνια, και αντιμετωπίζει τη διδασκαλία ως “δημιουργία”. Παρακολουθεί με συγκίνηση τους μαθητές να εξελίσσουν τις γνώσεις τους και να προοδεύουν.

Ελισσάβετ Μιχαλάτου

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας (DEREE), με ειδίκευση στον τομέα της Γλωσσολογίας. Αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τις προτιμήσεις των μαθητών, υποστηρίζοντας τη θέση του εκπαιδευτικού ως ανθρώπου που ακούει και κατανοεί τις δυσκολίες τους. Υποστηρίζει ότι η επιτυχία έρχεται, όταν η τάξη έχει πρόσωπα γεμάτα χαμόγελο.

Μίνα Χάνζεν

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
Με γερμανική καταγωγή, εδώ και 25 χρόνια διδάσκει τη Γερμανική γλώσσα. Υποστηρίζει ότι η Γερμανική γλώσσα δεν είναι δύσκολη και, χρησιμοποιώντας τα σωστά μέσα, η διαδικασία της εκμάθησής της γίνεται ευχάριστα. Μέσω μαθημάτων ενισχύει τόσο την ανθρωπιά, όσο και τον επαγγελματισμό των μαθητών της.

Vanessa Graham

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΓΑΛΛΙΚΩΝ
Native speaker της Αγγλικής γλώσσας, με πολλές διδακτικές ώρες, στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα, στο ενεργητικό της. Έχει διδάξει σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και σχολεία στη Γαλλία, τις Η.Π.Α και την Ελλάδα ως καθηγήτρια αγγλικών και γαλλικών. Το Cosmopolitan Language school στο Παρίσι, το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Vanderbilt University Nashville, Tennessee, είναι ορισμένα από αυτά.

Αλέξανδρος Φράνκο Βαλενσουέλα

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ
Κολομβιανός native speaker της Ισπανικής γλώσσας, απόφοιτος Marketing στο πανεπιστήμιο INESCO. Παρακολουθεί σεμινάρια διδακτικής και θεωρεί την αλληλεπίδραση των μαθητών με τον ισπανικό πολιτισμό, αναπόσπαστο κομμάτι της διδασκαλίας της γλώσσας. Συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική, με τη χρήση της τεχνολογίας, της μουσικής, του χορού και των διαδραστικών παιχνιδιών.

Ελένη Αδάμη

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ
Απόφοιτη τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Υποστηρίζει τη δια βίου εκπαίδευση και μέσω του εθελοντισμού στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο αναπτύσσει και μεταλαμπαδεύει αρετές, όπως η ενσυναίσθηση. Επιμορφώνεται, συνεχώς, με σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με θέματα ειδικής αγωγής, ψυχολογίας και πολιτισμού.

Δάφνη Γαλάνη

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ
Απόφοιτη του ελληνογαλλικού σχολείου και αργότερα του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, γνωρίζει άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα, ενώ μαθαίνει Ρωσικά. Έχει συμμετάσχει με επιτυχία στις εξετάσεις μεθοδολογίας της διδασκαλίας του Πανεπιστημίου του Cambridge και ως καθηγήτρια, συνδυάζει την εμπειρία με τις σύγχρονες διδακτικές τεχνικές.

Αντωνία - Αλεξάνδρα Οροϊλίδου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Απόφοιτη της Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ. Παρακολουθεί, συνεχώς, τις εξελίξεις του εκπαιδευτικού συστήματος μέσα από σεμινάρια και επιμορφώνεται σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών.  Αγαπάει τα παιδιά και τον όμορφο κόσμο τους και επιλέγει να τα βοηθήσει στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να νιώσουν αυτοπεποίθηση.
ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ